View Single Post
Eski 01-05-2015, 16:35   #3195
GoktugReis
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 01-05-2015
selam

Merhaba baya bi zaman gecmis konu baslayali ama benede 6 yildir bu isle ugrasiyorum cok zevkli 30 a yakin tavugum var brahma, boynu ciplak ,koy, kirma , pacali 3 tavuk 1 horozla basladim hersene en az 20 yavru aliyorum bu yaz 5 tavugum kuluckays yatti hicbirmakine uretkmi tavuk yok hepsi kendi uretimimiz 2,5x2,5x2,5 lik kumesimiz var sugecirmez yalitimli 4 senedir kullaniyorum gayet memnunum beton tavuklar 1500 m kare alanda serbest geziniyor bizimle beraber telle kapali deil bit ilaci asilama vitamin atmaha zaten gerek yok hic bi sorun yasamadim fazlalik olan horozlari kesip yiyoruz 9 horoz var suan genc 16 tavuk var 7 gunde 61 yumurta aliyorum ama sayilarinda oynama oluyor o yuzden tam sayamadim ama yarin tam sayip solerim bu iste baya bi bilgi sahibi oldum siteye yeni katildim yardima ihtiyaci olan mesaj atabilir ayrica suan rosecomb cinsi bodur tavuklar gelecek ancak dun sahit oldum bahcemizin uzerinden atmaca gecti ve tavuklar birden bire urkerek kacisti oysaki atmaca cok yukardaydi birtane gri tavugum ise esrarengiz bicimde ortadan kayboldu sadece gru tuyler vardi atmacadan supheleniyorum onu goturduyse rosecomb ( bücürler) larimi aninda alirlar bu konuda bilgisi olan varmi ne yspayim yardim ayrica yeni baslayan arkadaslara yardim edebilirim iyi gunler .

GoktugReis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön