Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Sevgili Münevver48 harika olmuş bahçen .Güller çok güzel .pasiflore açmaya başlamış . Ne yazık ki bizim iklime çiçekli türleri dayanmıyormuş . Ben tohumunu sipariş ettikten sonra öğrendim  . Artık deniyeceğim, tohumdan yetişirse tabi  .
Bodrum papatyaların çok güzel açmış . yer örtücü tür diye yazmışsın . Ben ona hiç dikkat etmemişim . farklı türleri mi var. Geçen sene 3 renginden de alıp saksıya ektim . Sonra eve aldım . Evde ne yazık ki yaşamadılar . Ben bodrum isminden dolayı soğuğa dayanamazlar diye düşünüyordum  . Oysa karın altında canlı kalmışlar .Erikten hiç bahsetmeyelim  .Güzel bahçende keyifli günler geçirmen dileğimle , sevgiler .
|

sevgili aleydi, teşekkür ederim.elimden geldiğince açtırmaya çalışıyorum. tabi önce sizlerin desteği sayesinde birbirimizin bahçesini güzelleştirmek için desteğe çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum

geçen yıl ki gibi olmasa da bahçem yeşerdi. çiçekler açmaya başladı. gülerim bir iki açıyorlar bahçem de 100 yakın gül bulunmakta. sıcağa ve soğuklara dayanıklı susuzluğa da öyle.bende elime ne renk geçtiyse diktim.
pasifloranı tohumdan ürettim. soğuklara yarı dayanıklı, bizim buralarda kolay ama eskişehir soğuk siz yinede şansınızı deneyin.bodrum paptyası bodur ve yer örtücü olmak üzere iki türü bulunmakta. ben bodur olanını seviyorum. daha derli toplu öbeklerle açıyor renk seçeneği de fazla. örtücü türü oda ayrı bir güzel dikildiği alana basma yorgan sermişin gibi görünüyor. fakat. istilacı yanındakinin yaşam alanına göz koyan türlerden. onun için kontrol altında tutmak gerekiyor

sevgilerimle selamlar.