Sevgili Akçabardak, Sevgili Münevver48 beğeni ve desteklerinize çok teşekkür ederim.
Asmalı dediğim yer benim bağım ve bahçemdir. Ağaçlar.net'teki kullanıcı adım esin kaynağımdır.
Evet Lalelerim güzelmiş teşekkürler. Ne edelim aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış. Buna da şükür. Bu yıl iki açtırabildimse seneye dört açar herhalde.
Lale ustalarıyla farkımız olmalı. İlk deneyim.
Marangozluğum fena deyildir malzeme ve araç gereç zayıf olunca ancak bu kadar oldu.
Matkabım, şarzlı tornavidam falan vardır ama vidalama yapamadım, tahtalar sert geldi güç istediği için.
Ben de 6 lık çivi uyguladım. Dört beş sene dayanırsa, yenileriz. Maaliyeti çok yüksek değil.
Sevgili Münevver48 kızlarımın anneleri harikalar. Sayfama şeref vermişler. Müthiş bir Haseki şöleni olmuş. Sana da onlara da çok teşekkürler.
Bizler hangi renk olacağız tiyo verseniz ya. İki minik saksıdalar onların geniş bahçe toprağını sevdiklerini de biliyorum en kısa zamanda bahçeye alacağım.
Haseki'nin çiçeklerini organze ve tül gelinlik nişanlık tuvaletlere benzetirim onun için hep pastel renkleri daha bir cezbediyor beni. O nedenle şimdiden söyleyeyim eğer pastel çıkmazlarsa yeniden dileneceğim, Sende olmazsa kimde varsa ondan.
Ah ablam ya hergün her dakika çiçeklerimin yanında olamadığım için onlara daha çok zaman veremiyorum. Bağa gidince herşey bir tarafta asmalar, ağaçlar yer düzenlemeleri,
daha yerdeki otlara hiç müdahele edemedim..yetmiyor zaman ve güç..
Fotoğraf çekmeye bile vakit bulamıyorum. Her giderken bugün sakin çalışacağım diyerek gidiyorum ama olmuyor. Yine de yetişemiyoruz. Yardımcı çalıştırdığımız da olsa da.
Neyse sağlık olsun, bugünün sağlığına da şükrolsun.
Kalın sağlıcakla ve sevgilerimle canlar..
|