View Single Post
Eski 20-04-2015, 14:42   #80
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Maşallah maşallah sevgili akçabardakım. Herşey çok güzel, güzel de ben bu çimlenmeleri, gelişmeleri daha bir çok seviyorum. Büyük mutluluk gerçekten. Ellerine, gönlüne sağlık; inşallah çiçeklerini, meyvelerini göresin, hasatın bol olsun. Rastgelsin...

Benim yer açelyalarım çimlenmelerini paylaşmış idim görmüşsündür tohumun hepsini boca etmişim hepsi bir arada. Büyüyorlar ama nasıl, ne kadar büyüyecekler bilemiyorum; onun için sen senin fidelerine iyi bak lütfeen... Anladın sen onu!..
Sevgili YeniGine O güzel dileklerin için yürekten teşekkür ediyorum. Tohumdan bitki yetiştirmeyi ben de çok seviyorum, onların o toprağı delip gök yüzüne bakmaları, güneşi takip ederek yön değiştirmeleri, hayata tutunmak istediklerini, her ne kadar bazıları hayatta kalmak için mücadele verseler de bana ayrı bir duygular yaşatıyorlar.

Lakin, bu sene onları bu hale getirebilmek beni oldukça zorladılar, malum kış çok uzun sürdü, Nisan ayını bitiriyoruz, hala daha geceleri çok serin, haliyle bitkiler de strese giriyorlar, tabi ben de

Yer açelyalarına gelince şu anda hatırlayamadım ama bir ara tekrar bakarım durumlarına... benim kileri bir hafta 10 gün sonra bahçeye alırım diye düşünüyorum. Sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön