View Single Post
Eski 19-04-2015, 01:12   #2748
Robin Oskay
Yeni Üye

Robin Oskay's Avatar

Giriş Tarihi: 17-06-2014
Sardunya acemisi .

Merhaba sardunya sevenler
Arkadaslar yaklasik bir yil oldu sardunyalarla tanismam ve oldukcada acemsiyim .Gecen sene bir arkadasimin sayesinde tanistik bu cicekle ve ilgi alanima girdi..Balikciliktan sonra bahce ve cicek sevdasi basladi bende.Ve ilk defa bu kisin ortasinda evde bakimsiz curumekte olan sardunya ile ilgilenmeye basladim , once soguk havadan korumak icin balkondan iceri alindi ve cam kenarinda yerini aldi .Sonrada sagdan soldan komsulardan celikler alindi ve bir ay gibi kisa surede evin ici cam kenarlari sardunya ile doldu..Tabi bunlari yaparken surekli olarak paylasimlarinizi ve yorumlarinizi okudum ve cok faydali da oldu , hepinize tesekkuru borc bilirim..Bu gun gelinen noktayi sizlerle paylasmak istedim..Zira ilk defa elime cayimi alip aralarina karistim ve cok muhtesem bir duygu..Cok sevdim bu cicegi ve baska ciceklere de ilgi duymaya basladim..Ama sardunya bir hastalik sanirim , balikciliktan sonra bu bir ilk bende.Ve sizin paylasimlariniza ve ciceklerinize baktikca o guzellikleri gordukce heves artti bende..Umarim dogru yuklemisimdir ve begenirsiniz..

Eklenen Resimler

Robin Oskay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön