Hoşgeldiniz sevgili
aleydi, fikir verebiliyorsam ne güzel.. size tavsiyem dona dayanıklı türler edinmeniz, maddi manevi çok üzülüyor yoksa insan. Motive oldum sayenizde. Bir kaç sene öncesine kadar ben de tıpkı sizin gibi düşünürdüm. Form sahiplerinin bahçesine bakar bakar iç geçirirdim sonra anladım ki iyice araştırıp uygun bitkiler edinirsem daha az kayıp yaşayacağım, daha az üzüleceğim ve en önemlisi daha az yorulacağım.

Önce dünya para verip uygun olmayan bitkiler yetiştirmekten vazgeçtim sonra tohum almayı, viyollerle, şaşırtmalarla uğraşmayı bıraktım çünkü beceremiyorum, kendiliğinden çimlenip gelişiyorsa güzel yoksa olmuyor. Artık çok yıllık bitkiler ediniyorum. Bu yaz olmasa bile Rabbim ömür verir de önümüzde ki yılları da görürsek daha da oturacak her şey inşallah. Önce sağlık olsun da.. Sevgilerimle..
Hoşgeldin
YeniGine ablam, kızım çok sevinecek yorumunu okuyunca, şimdi uyuyor..

O evcik ağaçta asılıydı ama çocuklar top oynarken düşürmüşler alt kısmı ve asma yeri kırılmış, biz de dekor olarak kullandık. Kuş yuvamızı yapma aşamasındayım, kuş banyosu da olacak, bitince ekleyeceğim inşallah. Beğenmene sevindim, teşekkür ediyorum, sevgilerimle..