[QUOTE=Güler;1371306]Sevgili
aleydi'nin dikkatine
Sevgili aleydi çok işim olmasına rağmen hiç üşenmeden bu fotoğrafları sizin için çektim.
Çok teşekkür ederim Güler hanım ,zahmet etmişsiniz ( ne kadar yoğun bir hazırlık evresinde olduğunuzu takip ediyorum ) . Benim annemde 75 yaşında . Bütün gün hiç oturduğunu görmem . Biz nesil olarak sizlerden biraz daha tembeliz galiba

. Bizden sonrakileri hiç sormayın

. Oğlumu bahçeye bile çıkaramıyorum .Sanal ortam , teknoloji bizi esir almış durumda

. İşin latifesi bunlar .
Taktirle izliyorum sizi , yaptıklarınızı .İlk foruma girdiğimde şaşırıp kalmıştım . Bu bitkiler gerçek mi . Nasıl bu kadar güzel olabiliyor diye . Sonra farkettim ki ; hepsi çok özverili bir emeğin neticesi . Sizin karanlıkta bahçede yaptığınız ölçümü okuyunca daha çok anladım .Yapılan övgüler , size duyulan saygı forumun her köşesine yansımış durumda .
Eşime sık sık bahsediyorum . Güler hanım , ( çimlerin üstünü kapatabilmek için , naylonla kapatmayı önermiş ) .Öyle yapalım . Gülleri budarken , Gülerin hanımın budamayla ilgili anlatımlarına bak . Bahçeye her çıktığımızda , sizde bizimle birlikte oluyorsunuz .Çok ve sağlıklı yaşayın , biz de deneyim ve bilgilerinizden her dem faydanalım . Saygılar