View Single Post
Eski 12-04-2015, 07:42   #228
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sayın pria, gönlünüz nerede rahat olacaksa, nerede mutlu olacaksanız Allah hayırlısını nasip etsin demek düşer bizlere. Ama eminim ki komşularınız haklı olarak üzülüyorlardır sizi kaybetmekten.

Desenize artık pria/sitemizin bahçesi'ndeki güzelleri takip edemeyeceğiz.... üzüldüm.
İnşallah Çanakkale'yi paylaşırsınız bizlerle. Çapari ile yakaladıklarınızı da paylaşmayı unutmayın ama.

Ne tuhaf, biz de İstanbulluyuz sözüm ona. Önceleri 15-20 gün için geldiğimiz köyde, şimdilerde 7-8 ay geçirir olduk. Hele Oğuz da emekli olduktan sonra iyice tası-tarağı attık köye sanki. İstanbul'u hem çok seviyoruz, eş-dostu özlüyoruz ama orada da sıkılır olduk sanki. Çocuklar-torunlar burnumuzda tüttüğünde koşup geliyoruz ama aklımız köyde , bitkilerde, çiçeklerde kalıyor.
Geçen gün Oğuz'a " ben köyün kızı değilim ama istersen öldüğümüzde buradaki mezarlığa gömülelim, Emirgân'daki bizim aile mezarlığımızda da yer kalmadı, burada baban kocaman yer ayırmış ama kendilerine buraya gelmek nasip olmadı, biz kendimize ayıralım mı?" dedim.
Burası köy yeri, İstanbul'daki mezarlar gibi sağa sola taşınıp da AVM yapılmaz yerlerine diye de düşünüyorum hani.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön