[COLOR="Silver"]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Sevgili münevver geçmiş olsun inşallah fizik tedavinin faydasını görürsün, birde allerjim başladı demişsin, merak ettim allerjiniz bu dönemde mi başlıyor? aynı dert bende de var benim bu dönemde başlıyor Temmuz ayına kadar devam ediyor, çok sıkıntı çekiyorum bu aylarda fırtınalı günlerde kapıdan dışarıya adım atamıyorum, polenler uçuşurken kapı pencereler kapalı şekilde evin içinde oturuyorum, çok sıkıcı ilaç kullanmama rağmen yine de etkiliyor.
Sizin durumunuz da aynı mıdır? ne yapıyorsunuz bu durumda? tekrar çok geçmişler olsun. Sevgiler
|

sevgili akçabarak,teşekkür ederim.size de geçmiş olsun. bu döneminizi inşallah atlatırsınız. fizik tedavim bitti. faydasını gördüm. birazda dikkat edersem inşallah daha iyi olacak. benim alerji mevsimsel değil. astım alerjisi her dönem olabiliyorum tabi bahar aylarındaki süreci daha zor atlatıyorum. ilaç kullanıyorum. şu an ses kısıklığı ve öksürük var. ilaçlarda bir yere kadar faydası oluyor. öncelikle alerjik ortamlardan uzak durmakta fayda var. en iyisi ağzını burnunu kapatıp istirahat etmek. böyle durumlarımda bende çok sıkılıyorum hep pencere önünde ve kafamda bahçe düzenleme planları yapıyorum.senin anlayacağın boş durmuyorum. ama bu planlar önümüzdeki yıllar içinde yapılacak inşallah.sağlıklı ve sevgi dolu günler.