View Single Post
Eski 10-04-2015, 17:49   #1380
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Gönen Tarım Ve Hayvancılık Fuarı

Gönen Tarım Ve Hayvancılık Fuarı dün açıldı bugün gidip gezip ziyaret ettim. stantlara ilgi daha doğrusu fuara ilgi her yılkinden az gördüm tarım aletleri bilhassa traktörler tüm stantları doldurmuş durumda diğer stantları gezerken tanıdık bir sima gözüme çarptı birden şaşırdım kapı komşumuzun kızı o şaşkınlıkla yaklaştım hayırlı fuarlar diledim ama şaşkınlığım henüz üzerimdeydi, konuyu az çok biliyordum duyuyordum eşinin romanyadan damızlık olarak getirdiği koyunları her gün gelip kendisi baktığını beslediğini duyumlarını alıyordum, Burada da fuarda hayvanların başında görünce şaşırmadan edemedim.

Bunları neden yazıyorum, işin başı para pul değil önce sevgi olduğudur sevgi olunca her şeyin olabileceğini bir kez daha gördüm.

Bu kardeşimin azmine başarısına hayran kaldım doğrusu bir çoğumuzun yapamayacağı işi başarmış ve tanıtımını da kendisi yapıyor şaşkınlığım ondandır, Eşi Türkiye sulama birlikleri başkanı toplantıdan toplantıya koşarken kendisi de elleriyle besleyip büyüttüğü koyunlarını fuarda gururla tanıtmaya çalışıyor anlatırken gözleri pırıl pırıl parlıyor keyifle zevkle anlatıyor bak abi bu daha dokuz aylık, bu iki aylık, bunu annesi emzirmedi ben ellerimle emzirdim büyüttüm,

İnanın her eş hele bir başkan hanımının çobanlık yapacağını eminim ki, sizlerde aklınızdan geçirmezsiniz, Ah o sevgi var ya o sevgi, her şeyin başı o, Ne para ne şan ne şöhret, sevgi her şeye yeter'i bir kez daha gördük. Kutlarım seni sevgili kardeşim başarıların daim olsun.

Name:  Resim 706.jpg
Views: 2372
Size:  52.6 KB

Name:  Resim 701.jpg
Views: 1580
Size:  65.0 KB

Name:  Resim 704.jpg
Views: 1570
Size:  52.6 KB

Name:  Resim 703.jpg
Views: 1532
Size:  59.7 KB