|
Gurubun yeni bir üyesiyim ama bu yaş günü partisine katılmayı çok arzu etmiştim. Oysa aynı gün iptal edemeyeceğim bir durumum da vardı. Katılamayacağımı düşünürken şansım yaver gitti ve geç de olsa gidebildim. Hiç bir üyesini henüz tanımadığım guruba yaklaştım ve "merhaba dedim. Sözcüğün ağzımdan çıkmasından sonra birkaç saniye geçmişti ki birisi elime meyve sepetinden çekip çıkardığı güzel şekerlemeyi tutuşturdu. Çocukluğumun elma şekerleri duygusuyla yedim onu ve ilk boş bulduğum sandalyeye oturdum. Yakınımda oturan günebakan ve eşi, dudi ve ailesi, başbahçıvan, loveforlife ile sanırım pek çok şey konuştuk, bitkiler üzerine. Hatta loveforlife'ın hayvan sevgisinin salyangoz ve sümüklü böcekleri bile kapsadığını öğrendim. Harika bir ev ekmeği eşliğinde yağ, salça, zeytin kombinasyonu müthişti. Geç katılmama rağmen ekşi mayam, çilek fidem, selluka-kum nergisi-kudret narı tohumlarım bile oldu.
Sitede kendilerinden hayli şey öğrendiğim kişiler arasında olan Mine hanım ve Güler hanıma teşekkür edebildim ama bu güzel güne katkısı olan diğer üyelere de buradan teşekkür etmek isterim.
Nice yıllara, herkese selam ve sevgilerimle
|