Bu konuya yer verdiğin için gerçekten teşekkürler Malina. Çok ama çok önemli bir konu bu.
Son zamanlarda Türkiye'de inanılmaz hadiseler oldu! Bunlardan birisi ve konunun sağlık olması nedeniyle de en önemlisi Kuş Gribi bence. Bu konu karşısındaki vurdumduymazlık bani çok ama çok öfkelendiriyor. Özellikle geçen gün televizyon anahaber bültenlerinden birisinde verilen haber ülke olarak nerelerde olduğumuzun göstergesi. İstanbul'un adını şuan adını hatırlayamadığım bir semtinde bir çocuk parkına 4 tavuk gelip çırpınarak ölüyor. Bazı çocuklar temas ederek bunlarla oynarken bazı duyarlı vatandaşlar olaya müdahale edip çocukaları uzaklaştırıyor. Daha sonra Belediye ve İl Sağlık Müdürlüğü'nü arıyorlar ve sürekli sekreterlerle muhatab oluyorlar. Hemen ekip gönderileceği söyleniyor. Sonuç şu: TAVUKLARIN ÖLÜMÜNÜN ÜZERİNDEN GEÇEN 2 GÜNE RAĞMEN NE GELEN VAR NE GİDEN!!! O bahçeye sökonusu yerlerde çalışanların da çocukları gidiyor olabilirdi. Dünyaya gerekli tüm önlemlerin alındığını ilan edeceksiniz ama İstanbul'un ortasında 2 gün boyunca ölü tavuklar bahçede bekleyecek. Kim inanır ki size??? Son olarak Ben Tekirdağ'da oturuyor ama Malkara'da çalışıyorum. Haftalar önce buradaki köylerde de kuşların öldüğünü birinci ağızlardan dinledim. Hani haberlerlerde nerede??? (İnanın siyaset için söylemiyorum hiçbirşeyi)
Lütfen anlayalım, bu işin şakası yok, yok, yok...
|