Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili akçabardak şebboy çiçeğini ve kokusunu çok seven birisi olarak yıllarca tohumdan ekip çiçeğini görene kadar bende ne sabır nede tahammül kalırdı.birde çiçek açtıktan sonra ikinci yılı ya görür **** ölür. onca emeğin boşa gitmesi zoruma gidiyordu. şimdi arkadaşlardan hazır fidan bulunca yere dikiyorum.saksıdakilerden daha sağlıklı olduğunu fark ettim. pek sıcağı da sevdiklerini söyleyemem. bende hazır bulunca alıyorum.zaten çok ömürlü çiçek değiller. onun için hiç üzülmeyin.her yıl gözünüzün beğendiği renginde açan yenisini alın bol bol koklayıp tadını çıkartın. sevgiler.
|
Sevgili münevver48 satın alırken çok yıllık diyorlar ama ben kaç defa aldıysam ikinci yıla kalmadılar, senin de dediğin gibi hiç uğraşmaya değmez hazır fidan alıp bir yıl boyunca çiçeğine doya doya bakmak ve hevesimizi almış oluruz.
Her seferinde bahçeye dikiyordum bu defa saksıda deneyeyim dedim bakalım, olursa olur olmazsa kendileri bilir, ben de dediğin gibi bu sene koklayıp tadını çıkarırım teşekkür ederim sevgiler.