View Single Post
Eski 02-04-2015, 10:13   #4
Sakaki
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi castiel Mesajı Göster
Merhabalar...

İki fotoğraf çektim. Kağıttan mamul bir ambalaj içinde aldım ürünü. Ruhsat no: 109 Tescil tarihi: .... 2011 yazıyor arkada. Çok net çıkamadı ikinci foto ama kullanım yeri, zamanı, miktarı ve alt tarafta da domates, salatalık filan şeklinde sebzelerden oluşan bir liste var. İçeriğiyle alakalı bir şey yazmıyor hiçbir yerinde. Aklıma gelen ihtimaller:

1. Eskiden stoktan kalma artık üretilmeyen bir ürün.
2. Bu şekilde bir ticari takdimi yok ancak büyük bir ambalajın içinde doz doz bulunuyor. Abiler parçalayıp böyle de satıyorlar.

Firma patronu çok hile hurda yapacak bir tipe benzemiyordu ayrıca. Genta'yı aradım, geç aramışım galiba kimseye ulaşamadım. Yarın tekrar deneyeceğim.

Bir de 100 gr'ı 40 TL civarı olan bir şeyin 50 grlık bir miktarını 10 TL'ye aldım bu da bir veri

İlgi alakaya teşekkür ederim
Özellikle 2. fotoğraftaki yazılar hiç okunmadığı için ürünün aslında ne olduğu konusunda hiçbir yorum yapamayacağım, tabi eğer içindeki ürün yazılanla aynıysa

IBA bu şekilde satılan bir ürün değildir, kesinlikle hava almayan bir ambalajda (örn. minik kavanoz veya hava geçirmez mühürlü ambalajlar) ve küçük miktarlarda satılır.

Ayrıca IBA, domates, salatalık gibi sebzeler için kullanılan bir ürün değildir. Daha ziyade çelik köklendirmede kullanılır.

Son olarak, söylediğiniz fiyat gerçek olmayacak kadar ucuz.

Bütün bunları birleştirince ben de bu ürünün kesinlikle IBA olmadığı kanısı oluştu. Bir çeşit gübreye benziyor.

Eğer mümkünse ikinci fotoğraftaki yazılar daha okunaklı olacak şekilde fotoğraflayın ama gördüğüm kadarıyla bu yazıda içeriğinden ziyade kullanım dozuyla ilgili bilgiler yazılı. Kesinlikle IBA olmadığını söyleyebilirim.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön