cevabınız için teşekkür ederim,bir sorum daha olacak,geçen gün kök kısmından bozuk olduğunu düşündüğüm bir kısmı kestim,tarçınlama yapmalı mıydım?yapacaksam ne şekilde ?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sar-dunya
Üretici bir firmanın sulama tekniği hakkında şöyle bir videosu var bu konuyla ilgili. Yaklaşık yarım saat suda kalıyor ve kaptaki suyun tamamı boşaltılıyor.
Bu iş için büyük miktarda içme suyu kullandığım için yaklaşık bir ay aynı suyu kullanıyorum. Ancak benim elimdeki bitki biraz büyük ve cam vazo da çok dayanıklı gibi durmuyor. Bu nedenle suyu geri boşaltmak için nalburdan aldığım bir akaryakıt sifonunu kullanıyorum.
Unutmadan, suda çok az miktarda gübre de var, normalin 1/16'sı falandır sanırım. Bu nedenle suyu -yosunlanmaya karşı- karanlık ortamda saklıyorum.
|