Dergi şimdi bitti.

192 sayfa bir solukta..
Orman yangınlarıyla ilgili meğer bilmediğim ne çok şey varmış.
Yılmaz bey teşekkürler..
Uğruna köşk kaydırılan ağaç, Atatürk'ün doğa sevgisinin ne kadar büyük olduğunun bir göstergesi.
Yalova'ya yolum düşerse bir gün mutlaka görmek istediğim bir yer oldu.

Rüveyda hanım emeğinize sağlık..
Kamelyanın adının nereden geldiğini, bonsaisini

, hastalıklarını da sizden öğrendim Ali bey, teşekkürler..
Bahçede ki yaşlanan gülleri sizin anlattığınız tekniklerle budayacağım Murat bey, teşekkürler..
Nurettin bey Ankara'da yaban mersini yetiştirme çabanız ve azminiz takdire şayan.. Önüzümdeki iki yıl içerisinde sonuçları bekliyor olacağız..
Mine hanım toksik saksı bitkileri hakkında ki bilgilendirmezni için teşekkürler, syngonium ve patosa sahibim ve artık onların toksik bitkiler olduğunu biliyorum..
Ferdi bey, kaktüs ve sukulentler hakkındaki akıcı yazınız için size de teşekkürler..
Ud yapımı meğer ne zormuş. Hemen her parçası için farklı bir ağaç gerekiyor..
Müzikte çok hoştu. Emeğinize sağlık..
Sebo, beslenme ve sağlıkla ilgili özenli ve ayrıntılı yazın için teşekkürler.
Müjgan hanım, o kadar güzel örnekler vermişsiniz ki büyük bir zevkle okudum yazınızı, teşekkürler..
Selahattin bey, sebzelerden tohum alma yazınız tam zamanında hızır gibi yetişti, bir kaç gündür nasıl tohum alsam diye düşünüyordum, teşekkürler..
Doğa fotoğrafçılığı hakkındaki bilgiler için, Avi Behar'a teşekkürler..
Fidancı, Atabey Meslek Yüksekokulu'nu sayende görmüş kadar oldum. Hikaye gibi anlatmışsın.

Teşekkürler..
Mehmet bey, şirin böcek yapımı için teşekkürler.
Metin bey, artık her ne kadar bu başlığa yorum yazmsanızda okuduğunuzu biliyorum.

Bütün güzel paylaşımlarınız için bir kez daha teşekkürler..
Ve Vildan hanım, Tunç bey ve Vural beye, derginin bize ulaşmasında emeği geçen ve adını bilmediğim kim varsa, hepsine çok teşekkürler..
Dergiyi birgün bayiide görme dileklerimle..