View Single Post
Eski 27-03-2015, 17:51   #403
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Sayfamda gönderdiğiniz iyi dilekleri, duaları sizin sayfanızdan iade etmek istedim.

Benim için diledikleriniz; sağlık, sıhhat afiyet misliyle size de dönsün canım.Allah razı olsun sizden.

Her sabah gözümü ovalayıp balkona koşuyorum. Fidelerimi biraz seviyorum, suluyorum çiçeklerin sararmış yaprak ve çiçeklerini koparıp sularını veriyorum ve iyileşiyorum çok şükür.

Bahçen de balkonun da ne güzel olmuşlar..Hele ağaçlarda açan çiçekler de başka güzel oluyorlar. Emeklerinize sağlık canım.

sevgili asmalıtepe, teşekkür ederim.inşallah amin diyorum.hepimiz için önce sağlık...
bahçemde açmaya başlayan güzellikler. bundan sonra hepimizin bahçeleri yavaşça çiçeklerini açmaya başlayacaktır. ama bir türlü havalar olmuyor. bu gün burası şiddetli fırtına ve yağmur yağıyor. bahara hasret kaldık. bende bahçede bir tur atıp geliyorum pek bir şey yapmıyorum. fiziğe başladım bu arada, inşallah faydasını görürüm ablacım. senin anlayacağın şimdilik biraz işleri asıyorum:sağlık sıhhat dolu günlerimle sevgiler...

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön