View Single Post
Eski 27-03-2015, 00:05   #3526
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
"Sevgili YeniGine, şebboy fideleri havaların ısınmasıyla gelişim göstereceklerdir. Fakat su sorununun olması kötü, bu evrede fidelerin susuz kalması ölüm demek olur.
Mart'ın 15'inde hatmileri ekmişsin, 25'inde mesajı yazmışsın, bakamadım demişsin. Kırılmazsan, biraz ''saldım çayıra mevlam kayıra'' gibi olmuş. Umarım çimlenip büyüyüp çiçeklenirler."

Sevgili SDurul; az önce sayfamda yazdım son hallerimizi. Hep derim ya sitenin en sorunlu üyesi benim. Şebboy tohumlarım harika çimlendiler çok şükür, bugün bina görevlisi bizim buraya kamyon kamyon gelen topraktan el arabasına doldurmuş getirmiş çimlenen şebboy fidelerimin üzerine dökmüş. Bir baktım ortalıkta fide falan yok, inan ol tek tek elimle temizledim üzerlerini; çok şükür fideciklerimi görebildim.
Sevgili SDurul, kırılmak ne demek; bizler yeri geliyor dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi bile paylaşıyoruz hep birlikte; kolay mı öyle hemen kırılmak. Ben hatmi tohumlarımı zarar görmesinler diye ortak alana değil bir komşumun bahçesine ektim, zira önemliler benim için. Ama işte su yok, tek beklentim yağmur. Bugün gidip baktım hiçbir yeşerme, yeşillenme yok. Ama şu an çok güzel yağmur yağıyor ve bu yağmurdan da umutluyum. Baktım daha olmadı evden bidonlara su doldurup gidip sulamayı düşünüyorum.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön