View Single Post
Eski 25-03-2015, 11:57   #501
Milla
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari Mesajı Göster
Frezyana bayıldım ablam, bilirsin mor, erguvan tarzı renklere bayılırım benim yerime mis kokusunu koklarmısın?
Kırmızı lalenin arkasında duranda kırmızı çiçek açan bir vriesea olması lazım, hemen dikkatimi çekip beni çocukluğuma götürdü. Seneler önce marketten yarı ölü olarak almıştım iyi bir bakımla 2 sene sonra ana bitki 3 tane yavru verdi tam çiçek başağını uzatmaya başlamışlardı ki bir sabah uyandığımda saksısı yerinde yoktu ne yazık ki çalmışlardı, o kadar üzülmüştüm ki o halde bile dua ediyordum inşallah yeni yuvasında mutludur diye.
Bu güzelde senin elinde eminim çok güzel olacaktır.
Sevgili kardeşim, gözünden hiç bir şey kaçmıyor maşallah ) Dediğin gibi arkadaki vriesea. Pazar günü onu ve bir de clematis piilu aldım. Güzel resimlerini çekip paylaşacaktım ama senin merakını gidermek adına çok da iyi olmayan iki fotoğtafı paylaşayım bari )
Seninkini çalmalarına çok üzüldüm. İnsafsız insanlar ne demeli başka bilmiyorum öylelerine. Benimki yavrularsa adını lusoari koyacağım )
Frezyalar şahane kokuyor. Bodrumdan neredeyse bedavaya aldım iki kocaman saksıyı. Saksı değişirken morlardan ufak bir saksı ayıracağım )

Eklenen Resimler

Düzenleyen Milla : 30-03-2015 saat 16:05
Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön