View Single Post
Eski 24-03-2015, 23:43   #11
samur
Ağaç Dostu

samur's Avatar

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili samur,mavi kelebek çiçeğin için geçmiş olsun inşallah senin elinden ve yüreğindeki sevgiden güç alarak kısa zamanda iyileşmesi dileğimle sevgiler.
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim ablacim mesajini simdi gordum. Ben birseyin ustune cok düştugumde başına muhakkak birsey gelir . Gelen 2 kelebek ciceginin birini arkadasa siparis verdik.Kutudan ben cikardim bu senin ki olsun diye. Alttaki benim ki kirilmis, o esnada benim yurecigim cizzzz etti, sanki. Cicegin boynu gibi kalbim de kiriliverdi. Kac zamandır mum ciceginin pesindeyim tomurcuk verecek diye. O koskocaman hediye gelen mum cicegi yapraklarında on e kirmizi orumcek buldum, guzelce ilacladim, gayet iyiydi. 2.ilaclamadan sonra camin onune koydum havalansin diye. Mum cicegi tam havalanmis, cikan ruzgarla hooooop 6.kattan asagiya ucmus. 10 dk sonra geldigimde gozlerime inanamadim. Tabii asagiya inip parcalari toparladim ve diktim. Neyse lafi cok uzattim. Bugunlerde bir şanssızlık gidiyor. Yuce Allah herseyin sahibi oldugunu, ne kadar ustune dussek de elimizin herseye yetmeyecegini bize hatirlatiyor. Ehh Ne diyelim Allah herkesin gonlune gore versin.

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön