View Single Post
Eski 24-03-2015, 15:22   #1874
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Öncelikle pişecek olan yemek nedir merak ettim... Sonrası sevgili akçabardak'ım anladığım kadarı ile bahçe tamamen yeniden elden geçmiş, yeni tanzim, toprağını görünce de ilk aklıma gelen bulgur pilavı oldu... Bulgur gibi toprak; üzerine keçi gübresi (Ben bir çuval büyükbaş gübre bulunca dünyalar benim olmuş gibi geliyor bana.) Ellerine, emeklerine sağlık, inşallah bu yaz düzenli, verimli, güzel bir bahçe izleyeceğiz.
Ah sevgili YeniGinem dün bilgisayar beni adeta esir almıştı, bir türlü kopamadım ondan.
Neredeyse koşuşturarak akşam yemeğini hazırladım, bu arada pişecek olan yemek karnabahar kızartmasıydı söylemesi ayıp.

Bahçeme gelince ön bahçe evet tamamen elden geçti ve çok uğraştırdı ama iyi oldu bahçenin toprağı çok çökmüştü, bir traktör toprak dağıtıldı üzerine 4 çuval keçi gübresi dağıtıldı bahçe ancak uygun seviyeye gelebildi.

Bir aksilik çıkmaz ise inşallah bahçem güzelleşecek hayırlısıyla bakalım neler yapabileceğim, ektiğim çiçek tohumları güzel çimlenip yüzümü kara çıkartmazlar ise bir şeyler olacak inşallah.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön