Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Sevgili Münevver teşekkür ederim hep motivasyonumu yükseltiyorsun .Güzel yorumlarınla sayfamı ziyeretinle çok mutlu oluyorum .Bu katlı yalın kat olayını öğrenmem iyi oldu . Bir tanesi katlı diğeri yalın katmış , hiç dikkat etmemişim  .
Eşimi evde bırakıp , kaçıyım diyorum yarın  .Bir şey söylemiyor fakat ben çekiniyorum artık . Çünkü onlar anlamıyor bu bitki deliliğini  . Ben artık dışarıya çıktığımızda hep seraları avm de çiçek satan yerleri gezmek istiyorum  .
|

sevgili aleydi, ben seni anlıyorum.nereye baksam çiçek görüyorsun.başka şeyler dikkat çekmiyor.bu ıslah olmaz ilerlemiş bir durum.ne diyeyim Allah ıslah etsin

yarın sana yol görünmüş ama sen yine dozunu ayarlamasını bileceğini umuyorum.ben de senin çiçek sevdana hayranım. sendeki bu pozitif, enerji çiçeklerinin üzerinde olumlu etkisinin büyük payı olduğuna inanıyorum.bende bu gün eşimle ormana funda gübresi toplamaya gittim.oradan ne söküp getirdim dersin, lavanta biz karabaş otu diyoruz sıcak soğuk derdi bilmiyor susuzluğa da dayanıklı erica da aradım bulamadım. biraz acele ettik bahçedeki otları biçmek için. sevgiler

.