View Single Post
Eski 21-03-2015, 20:52   #120
Yagmur143
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag Mesajı Göster
Sevgili Yağmur143 aranjmanların çok güzel olmuş, çok beğendim. Yaz boyunca saksılarından dolup taşacaklardır.

İlginç bir ayrıntı takıldı gözüme, o toprak şekerlikten bende de var... Marka adını vermeyeceğim, bir arkadaşımız hediye getirmişti. 10 yıldır evde duruyor, ancak üzerinde çizilmiş olan gözlerden ödüm kopuyordu... Bu gözlerle göz göze gelmemek için saksı olarak bile kullanamadım. Baykuş olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ürkünç şekerlik... Aslında şekil itibarıyla mükemmel aranjmanlar oluşur bunun içinde.
Sevgili sakdağ beğeniniz için teşekkür ederim. Aranjmanların büyümelerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgili sakdağ seramik fabrikasında çalışıyorum. Bu şekerlikleri bize her yıl eşantiyon olarak verirlerdi önceden. Bende hediye olarak cok kisiye vermisimdir. Belki size de bizim fabrika da çalışan biri hediye etmiştir. Son yillarda vermiyorlar. Aslında baykus gözlü sekerligi bende pek sevmezdim. Ama böyle hoşuma gitti. Bir tane daha var. Sukulentlerim çoğalırsa onuda saksı yapmayı düşünüyorum.
Sevgiler...

Yagmur143 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön