Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_cevizci
(Biliyorum sizi fazla yoruyorum ama 20 gün gibi bir zaman kaybı ve yaklaşık 10 şişe kaybım olacak onun için soruyorum .)Konuyu okumaya başladım baştan. şöyle bir ibare var konuda ''Bekleme süresi boyunca bazen atıkların üzerinde beyaz mantarımsı bir tabaka hatta kurtçuklar ortaya çıkabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bir miktar daha pekmez ilave edip çalkalayınız.'' benim küf dediğim beyaz mantarımsı tabaka . A NOMAD küflenme olmayan şişelere ve mantarımsı tabaka olanlara yoğurt suyu **** kuru maya oluyorsa sıvı peynir mayası eklesek olurmu peki ?
|
Peynir mayası farklı bir madde diye biliyorum o nedenle bu sorunuza (ve kurtarılabilir olup olmadığı konusuna) ustalarımızdan cevap gelmesini bekleyin diyorum.