Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili aleydi maşşalah çok şirin bunlar özellikle 2. olan bebek gibi bakışları var.bende bir zamanlar ne hastasıydım menekşeler için.şimdi farklı bitkilere doğru odaklanıyorum belki o zamanlar sadece evimin içi ve balkon ile yetinirken şimdi bana ait bahçem de dahil olunca ve internette boş zamanlarımda fellik fellik çiçekleri bitkileri arayıp onların türlerini keşfedince onları da yetiştirmek istiyorsun. biraz da bu evime taşınınca alışamadılar. yer değimi onların sonu oldu. çok üzüldüm ağladım.şimdi salonumdaki çiçeklerimle gönlümü avutuyorum. sevgiler.
|
Bu yıl tanıştık menekşelerle . Kışın bahçede çiçek kalmayınca sevgili Münevver48 benim için menekşelerin çiçekleri avuntu oldu . Bir de yapraktan çok kolay üretiliyor . Bir sardunyalar birde menekşeler çoğaltması çok kolay . Eşe dosta dağıtmak için iyi oluyor
Bir tane açmayan menekşe var , rüyama girmiş

. Kendi kendime ne güldüm .O kadar hastası olmuşum .Saksıyı döküyorum soluncan dolu içi
Senin bahçendeki çiçekler muhteşem zaten .Ara ara geziyorum bahçeni ,tekrar tekrar bakıyorum . Fırça çalısına bayılıyorum .Hepsi çok güzel maşallah . Darısı başıma
Bende bahçede daha çok seviyorum çiçek .Menekşelerle aramızda bir bağ kuruldu . Sevdik birbirimizi

.Sende çok sevmişsin ,ağlamışsın kaybedince. Tekrar yetiştirmek istersen ,bende olanlardan gönderebilirim .