View Single Post
Eski 15-03-2015, 11:22   #54
Malper
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 06-03-2015
Değerli Forum Üyeleri,

Ben Forum'a yeni üye olmuş birisiyim. Forum içinde yanlış yerde yazıyor da olabilirim ama bu konuda yazışmaların olduğu bu sayfayı görünce buraya yazayım dedim.

Mühendislik eğitimi almış, uzun yıllar kamu ve özel şirketlerde çalışmış ve artık emekli olmuş biriyim. Halen üniversitede yarı zamanlı ders veren bir kişiyim. Son 2-3 yıldır da İstanbul'da oturduğum 4.Levent'teki Hukukçular Sitesinde Blok Yöneticiliği yapıyorum.

Çok az bilgi sahibi olduğum, ancak Forum üyeleri sizlerin çok yetkin olduğunuzu duyduğum ve okuduğum bir konuda yardımınızı alabilmek için size yazıyorum.

Bizim binamızın önünde binaya çok yakın 2-3 tane 10-12 yaşlarında çam ağacı var. (Boyları 3-4 m) Bunlar binanın bodrum katlarının önünü tamamen kapattıklarından evlerin içini karanlıkta bırakıyor. Bu nedenle Apartman sakinlerinin isteği doğrultusunda; ağaçlarımızı kesmeden, yerinden alıp, yine sitemizin bahçe içindeki başka bir noktasına dikmeyi arzuluyoruz. Sizlerin 2011 deki Ankara'dan bir başka bu konudaki soruya verdiğiniz cevaplardan, İstanbul'da olsalardı yardımcı olabileceğinizi söylediğinizi okuduğumdan, sizlerden yardım istedim.

Ne yapabileceğim ve nasıl bir yol izleyebileceğimi tam kestiremedim. Örneğin bu işleri kimler yapıyor? Önereceğiniz isim ve adresler varmı? Söz konusu edilen bu söküm makinalarını nereden bulabileceğim konularında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selam ve saygılarımla,

Mustafa Alper

Malper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön