View Single Post
Eski 14-03-2015, 00:49   #6
murat doğan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-07-2013
Fikir olması açısından bir şeyler karaladım. sizin ikinci fotoğrafınızı kullandım. tabii ki öncelikle şunu unutmamak gerekir ki bu çizim fotoğraf üzerinden yapıldı. fotoğraftan çizdiğim dallar gövde üzerinde var gibi geldi bana. bu açıdan bakınca son ve en iyi kararı siz verebilirsiniz.

received_m_mid_1426288516777_f2d1c97c0b43b38600_0_resized.jpeg

received_m_mid_1426288884682_f76193ba95073f3a72_0_resized.jpeg

bir numaralı dal ilk dal olacak. iki numaralı dal iç bükeyden geldiği için alınacak. 4 numaralı dal ikinci dalımız olacak. 3 numaralı daldan emin olamadım onu siz çıplak gözle kontrol edersiniz eğer kurallara uygun bir dal dzilimi olacaksa kulanabilirsiniz. Kullanacaksanız eğer dikkat edilecek olan nokta o dalın kalın olması, alt dallar daha yaşlı dallar olduğundan üstteki dalların alttaki dallardan daha kalın olmaması gerekir. o yüzden 3 nolu dalı o hali ile değilde kullanılacaksa üzerinde bulunan ikincil ve üçüncül dallar kullanılarak incelterek kullanmalıyız. bu arada arkada kalan dalları fotoğraftan göremediğimizden bunu siz çıplak gözle halledebilirsiniz. böylece üçüncü **** ikinci dalı arkaya uzanan bir dal seçerek derinlik sağlayabilirsiniz. 5 numaralı dalı buduyoruz.7 numaralı alanda bulunan dallar tepe noktasına yaklaştıkça sıklaşarak dizilime devam edilecek, o bölgede sağlı sollu seçılecek dallar var gibi görünüyor. 6 numaralı öbek ise tepe noktasını oluşturacak. iyi çalışmalar diliyorum.

murat doğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön