Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
 sevgili aleydi, paylaşılan güzellikler insanı mutlu ediyor.bu kişiden kişiye değişebiliyor..ama bizim gibi çiçek hastalığı olan kişler için bir hazine kadar değerli.sizde soğanlarınızı güle güle büyütün. dün sizin için ''dona dayanıklı süs bitkileri'' araştırması yaptım malesef çok fazla seçenek yok yalnız zengarden de az da olsa bir kaç fidan gördüm. içlerinden lupin ağacı (çalısı )çok hoşuma gitti. tohumdan üretiliyor.renk seçeneği de var. isterseniz bir bakın kimbilir sizinde hoşunuza giden olabilir. ling vermesini beceremediğim için  iş size düşüyor eğer isterseniz .sevgiler 
|
Sevgili Münevver48 nasıl atlamışım bu mesajı

Sanırım bahçe sayfalarındakilerle karıştırdım .Kusura bakma .Çok teşekkür ederim zahmet etmişsin .Boşuna ağlanmıyorum iklim iklim diye . Ne kadar az demi seçenek .Bakarım lupine çok teşekkür ederim arkadaşım .
Ben de sana link vermeyi anlatıyım mı . Gelişmiş moda geçiyoruz .Yukarıdaki gülücük ikonunun altında mavi yuvarlak şekil var üzerine gelince ( insert link ) yazıyor .Link vereceğimiz adresi kopyalayıp ,( http:// ) yazısı çıkıyor , onu siliyoruz .Oradaki boşluğa adresi yapıştırıp tamama tıklıyoruz .
Bu arada yeni çiçeklerini güle güle büyüt . Sarı lalenin rengine bayıldım . Sevgiler