View Single Post
Eski 13-03-2015, 13:52   #25
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili aleydi, ikimizde aynı atlasın çiçeğine mi gönül vermişiz.hadi hayırlısı olsun bakalım. hangisi önce yaşama tutunup el sallayacak. benimkiler on gün oluyor dikileli her gün başlarındayım.annelerine de uzun ve sağlıklı bol çiçekli hayat diliyorum. sevgiler.

Sevgili Yağmur143 gönlü çok bol . Aslında ben mum çiçeğimi kaybettim . Sağolsun bunu öğrenince ,bana göndermek istedi . Bende çok mutlu oldum . Atlaslar bonus oldu sevgili Münevver .Ben baya geçirgen bir toprağa ektim onları ,galiba hata yaptım acele edip .toprağını iyi ayarladım mı bilemiyorum .Genelde elimden ne eksem tutar fakat ,bu sefer çok umutlu değilim .Aldığım kaktüsü yaşamadım . Bu ikinci kaktüs denemem olcak . Umarım seninler tutar .

Aslında evde çok çiçek sevmezdim . Bahçede daha çok seviyorum çiçekleri . Sitede gördükçe ,birde kış çok uzun sürdü . Çok özledim çiçekleri . Menekşelerimi çoğalttım .Kalanchoe aldım bir kaç tane ,sonra cyclamen fakat onları yaşatamadım .Şimdi de atlaslar ,sümbüller ,laleler .30 _40 paket daha yeni tohum aldım Nereye varıcak bu çiçek sevdasının sonu , bilemiyorum Sevgiler ..

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön