View Single Post
Eski 11-03-2015, 14:16   #4
ncp1963
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-12-2011
Şehir: kırşehir
Mesajlar: 708
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jinekolog1959 Mesajı Göster
"tekrardan dönüşüme sebep olan keşke olmasaydı. telefonla arayıp yönetimle yaptığı görüşmeler sonucu artık kendisinin yazmaya başlayacağını benimde geçmişe bir sünger çekip dönmemi isteyen ve buradaki sayfama davet yazısı yazıp sonra silen bir arkadşın daveti ile dönmüştüm."

Buradaki yazıdan çıkarttığım sonuç, benim davet yazımı kendimin sildiği gibi bir kanaate kapılmışsın. Bunu nasıl düşünebildiğini anlayabilmiş değilim. Davet yazım bilgim ve onayım dışında site yönetimi tarafından kaldırılmıştır. Bilginden ve birikiminden insanların yararlanması için yaptığım çağrının sonuna kadar arkasındayım.

Devam edegiden tartışma hakkında ise sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.
sevgili doktorum mesajın silinmesine tepki vermeyince herhalde bilgisi dahilinde olduki ses çıkmadı diye düşündüm.. çok çok özür dilerim.

herzamanki diktatöryel yaklaşım yine sahnelenmiş.

bu sitede yazdığım son mesajdır.

beni bulmak isteyen arkadaş ve dostlarım olmaması gereken bu tartışma sebebi ile nerede olduğumu zaten yeterince öğrendi sanırım..

tüm arkadaşlardan nacizane ricam konuya vakıf olmadan lütfen ama lütfen yazı yazmamaya özen gösterelim.

sevgiyle kalın...

ncp1963 Çevrimdışı   Başa Dön