sn suzi dilara ; ne kadar üzücü şeyler söylüyorsunuz. yazdıklarımda hakaret içeren bir kelime göremiyorum siz kendi yazdıklarınıza bakın, ayıp ayıp.
Yazdıklarınızda bir öneri, bir yardım ya da bir yol göstermiyorsunuz yani boş boş konuşuyorsunuz.
Seviye konusuna hiç girmeyim yazılanları okuyanlar kimin ne seviyede olduğunu
zaten görürler o konuda müsterihim efendim

Kendinize saygınızı bilemem ama burada sıkıntı çeken insanlara hiç saygınız yok onu söyleyebilirim, saygıyı da geçtim dalga geçer gibi konuşuyorsunuz. Zaten sn lavanta sorun yaşayan insanlarla alaycı konuştuğunuzu belirtmiş, sn hatice p de sizin adınıza cevap yazmış. Yani başka insanlarda yazdıklarınızdan hoşnut değil.Birtek ben değilim yani.
Benim yazdıklarıma bakcağınıza tüm yazılanları (kendi yazdıklarınız dahil) yavaş yavaş okuyunuz, zira sanırım hızlı okuduğunuzdan bazı yerleri atlıyor ve olmayan şeyleri ekliyorsunuz.
(olmayan hakaret cümleleri)
Bakın bu son paragrafta yazdıklarınız burada yazısı olan herkesi bağlar, insanları birşeyle itham etmeyin. haktan bahsedip kul hakkına da girmeyin. kimse keyfinden yazmıyor burada (sizin haricinde)
son birkaç günde ; sn lavanta , sn hatice p, sn pire, sorunlarını yazmışlar. ne telefonla ne de mail ile ulaşamadıklarını belirtmişler.
sn lavanta iyi bir öneri getirmiş. madem sizin telefonlarınıza ve maillerinize cevap veriliyor, bu arkadaşlar adına siz arayın sipariş kodları ile sorun , buradaki arkadaşlara yardımcı olun.
en azından bir yardımınız dokunur, bir hayır işlemiş olursunuz.