View Single Post
Eski 10-03-2015, 19:28   #386
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Sevgili Münevver 48 ,iyi ki bu siteye üye olmuşum . Bu güzellikleri görünce en az senin kadar mutlu oldum . Çok komik ama içimden havalara zıplamak geliyor Çok uzun sürdü kış bitmek bilmedi Çiçeklere hasret kaldım. Evde ki menekşelerle avunuyordum .Kır çiçekleri rengarenk çok güzeller . Bahçendekiler ,hepsi ayrı güzel .İçim açıldı .sevgiler .
sevgili aleydi,kır çiçeklerimin seni bu kadar mutlu etmesine çok sevindim bu sene gerçekten kışın uzun sürmesi kırdaki çiçekleri bile olumsuz etkilemiş.yağmurlardan açmadan eriyen anemon çiçeklerini bende çok severim. çocukluğumda az peşinde koşmadım.bizim buralarda lale diye bilinir.hala evimin yakın çevresinde açan anemonlar peşlerinden çocukları ve büyükleri koşturuyor.benim bahçem de yavaşça baharı hissetmeye başladı fırça çalısının üzeri tomurcuk dolu dört gözle açmasını bekliyorum. sarı kış yasemin de çiçek açmış. dahası ağaçlar artık çiçeklerini bir iki güne açarlar.canım bahar sizin evin içinde , maşallah menekşelerin baharı aratmayacak kasar güzeller.ellerine sağlık sevgiler.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön