View Single Post
Eski 10-03-2015, 18:09   #45
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şu saniyeye kadar ben de efendi efendi yazışarak seviyeli bir şekilde eğlendiğimizi (sizin deyiminizle) sanıyordum sayın torkulu.

Hakaretlerinizi size iade ediyorum. Ben sizin seviyenizde bir insan değilim sizin pervasızca yazdığınız saygısız ifadelerinizi yazamayacak ya da alıntılayamayacak kadar kendime saygım var.

Herkes şikâyetlerini yazıyor ben de usturuplu bir şekilde memnuniyetimi. Bu sizi niye bu kadar rahatsız etti

Siz kendi sorununuzu bile çözememişsiniz başkasına yardım etmeye çalışmanız da ayrıca komik.
Sizden başka herkes şikâyet mesajını yazıp çekildi size ne oluyor da ısrarla yazıyorsunuz. Saygısız ifadelerle şahsıma hakaret ediyorsunuz.

Daha dün attığım mesaja bizzat firma sahibi cevap yazdı. Ben bu kadar rahat ulaşırken başkasına nasıl oluyor da maillerine cevap gelmiyor, telefonları açılmıyor. Ve emin olun sıradan bir müşterilerinden başka bir şey değilim. Sorun müşteride olmasın...

Niye ısrarla zengarden'ı savunuyorum onu da söyleyim. Onlar olmasalardı bunca güzellikten, güzel kokudan, renkten haberim olmayacaktı. Çiçek yetiştirmenin ruhuma kazandırdıklarından mahrum kalacaktım. Van gibi bir yerde yaşasaydınız ve elinizin altında ne doğru dürüst çiçek, ne doğru dürüst tohum, fide olsaydı anlardınız size bunca güzelliği ulaştıranların değerini.

Bu sayfada yazanların şikâyet ettikleri durumların bir kez bile başıma gelmemiş olması şaşırtıcı değil mi? Yoksa bu sayfa amacının dışında şeyler için mi kullanılıyor?

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön