View Single Post
Eski 10-03-2015, 17:20   #44
torkulu
Ağaç Dostu

torkulu's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2012
sn lavanta; kafayı takmaya değecek bişi yok. şahsen ben çok eğleniyorum. kimisi boş boş konuşmayı , bol bol yazmayı mağrifet sayar, insanların sıkıntılarını görmezden gelir, çözüm üretmez, yardımcı da olmaz. kızmamak lazım ....
biz birilerine yardımcı olabilmek için çabalayalım, bu site zaten bunun için var.

Sizin sorununuza gelince bence baya birşey almışsınız ulaşmayı deneyin. iade edebilirmisiniz onu da bilmiyorum, çünkü en azından nasıl olcağını telefonla ya da mail le konuşmak lazım, konuşmadan iade edersiniz bu sefer paranızı nası alcaksınız ya da değişim nası olcak, kargo vs.gibi sorunlar olacak. Şu an için bi kaç gün ulaşmak için uğraşın, listeyi ve irsaliyeyi atmayın.
Eğer yine de ulaşamazsanız karar size kalıyor ,kargo ile iade edebilirsiniz, belediyerin tüketici hakları bölümüne şikayette bulunabilirsiniz, **** bunu unutup elinizdekilerle yetinebilirsiniz. alış veriş yaparken de daha dikkatli olursunuz.

ben de bi kaç firmada sorun yaşamıştım o yüzden artık telefonla ulaşmadan sorular sormadan sipariş vermemeye çalışıyorum. Ne yazıkki ülkemizde müşteri memnuniyetini de geçiyorum insanları nasıl aldatırım diye düşünülüyor , bu yüzden dikkatli olmak lazım.

torkulu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön