Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari
Sevgili Yağmur, Sayın aleydi zaten o kadar güzel anlatmış ki birşey eklemeye gerek bile yok ama ben de size destek olmak için küçücük birşey söylemek istiyorum. 
Ben de kendimi bildim bileli, çocukluğumdan beri alerji hastasıyım hatta sadece ben değil annem ve ağabeyimde de var, yapılan testler vs. hepsi aynı sonuçları gösteriyordu (ev akarları, hayvanlar, bitkiler, çikolata diye upuzun olan bir liste) tedavimizide olduk ama doktorun söylediğine göre alerjik durumumuz asla geçmeyecek sadece hafifleyecekti ama doktorumuzun tavsiyesi üzere alerjimiz var diye kendimizi kısıtlamamıza gerek olmadığıydı aradan belki 20 sene geçmiştir ve kendimi bildim bileli evimizde hayvan olmadan 1 gün bile yaşamadık ve ben çikolataya olan düşkünlüğümden hiç vaz geçmedim bugün ise alerjim olduğu halde veteriner olduğum için hiç pişman olmadım. Hayvanları, çiçekleri sevdiğim gibi artık alerjimide seviyorum. 
|
Sayın lusoari, aslında diğer doktorumuz daha olumluydu. "Bu çocuk alerjik bir çocuk, ne yaparsanız yapın hasta olmanın bir yolunu bulacaktır, sadece yaptığı şeyi çok fazla yapmasına, aynı gıdayı çok fazla yemesine izin vermeyin" dedi. Önlemlerimiz ileri de astım olmaması içinmiş. İnşallah bu baharı daha rahat atlatacağız...
sevgiyle kalın...