View Single Post
Eski 10-03-2015, 10:21   #40
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Evet, zengarden'ın halkla ilişkiler ve satış bölümü müdürüyüm ondan burada savunma yazıyorum

Kardeşim, az önce siteden yaptığım ilk alışverişin tarihine baktım 2011. O zamandan bu zamana sayısız fide ve tohum almışım. Bir tane kokusuz çıkan selluka hariç sorun yaşamamışım. Acaba ben mi özel bir müşteriyim de sadece beni memnun etmek için çalışmış bu adamlar

Zengarden İzmir'de ben bu seneye kadar Van'da yaşıyordum. Türkiye'nin en batısından en doğusuna fide, soğan ve tohum gönderdiler. Hepsi sapasağlam ve hasarsız elime ulaştı. Kokusuz çıkan selluka tohumum o kadar sağlıklı ve tazeydi ki Van'ın sert karasal ikliminde bile hem çimlendi hem de çiçek açtı. Kokusuz çıktı o ayrı mesele Selluka biliyorsunuz Akdeniz ikliminde yetişen bir bitkidir. Karasal iklimde çimlenip çiçek açabilen bir tohum yolladılarsa bence tohumların çimlenmediğini söyleyen arkadaşlar hatayı biraz da kendilerinde arasınlar.

Buraya siteye ulaşamadığını yazan arkadaşlar, dün deneme amaçlı bir mesaj attım zengarden'a. Bugün mail adresime cevap göndermişler. Sizler nasıl ulaşamıyorsunuz bir anlam veremedim.

Sayın torkulu, benim firmayla ilgisi olan biri olduğumu düşünmeden önce sizin rakip bir firmayla ilginiz olabilir mi acaba

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön