View Single Post
Eski 04-03-2015, 11:36   #941
sakdag
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Seabert74 Mesajı Göster
Ne güzel ugraşlar bunlar.. Bahar gelmiş size... Küçülen elbiseyi kardeşe vermek gibi sizin saksıların durumu..

Sedumu tohumdan yetiştirmeye çalışmıştım ben de ilk. Tohumların gözünün içine baktıkça yok olup gittiler.. Çatıya biryerlerden tohum mu geldi acaba, çok şirinler..

Sukulentlerde saksı değişimi ne zaman olacak acaba

Küçülen elbiseleri kardeşlere giydirme işi devam ediyor. İşten çıkınca ancak akşam saatlerinde ilgilenebiliyorum bitkilerle.

Sukulentlere daha başlayamadım, önce kaktüs çeşitlerini elden geçireceğim. Biraz bakımsız kaldılar geçen sene.

Bu arada balkon çok fena dağınık, dökülen topraklar, taşlar, saksılar... İşlerim bitene dekte öyle kalacak gibi...

Kendi bitkilerim yetmezmiş gibi, apartmanın güllerini budamıştık, onlardan 20 kadar çelik aldım, onları köklendirmeye çalışıyorum, heves ettim aralarında müthiş güzel renkler var.

O da yetmezmiş gibi, köydeki bir arazimize sera yaptırıyoruz, 200 metrekare kadar. Pembe domates deneyeceğiz, onların fideleri hazır alınacak ama özendiğimiz birkaç çeşidi de evde viyollerde yetiştiriyorum.

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön