İçine kattığım malzemeler de çok güzeldi, hepsi yeşillikti, ıspanak sapları vs. Bir de kendime söz vermiştim yeni enzim yaparsam yeşil soğan katmayacağım diye.
Yeşillikleri ayırıp soğanı çöpe atmak üzere bir kenara koyunca bana üzgün üzgün bakıyormuş gibi geldi, dayanamayıp yeşil soğanları yine koydum

Bu sefer nedense o kadar kötü kokmadı, alın size bitkisel psişizm

Merhamet edip çöpe atmadığım ve kadroya dahil ettiğim için o da kötü kokusuyla beni rahatsız etmedi

(şaka tabi).
Not: Eski sayfalardaki bilgileri minik satırlarla tazeleyelim:
Azot ağırlıklı enzim için yeşil sebzelerden; potasyum ağırlıklı olsun isterseniz patates, muz kabuğu, ıhlamur vs. asidik enzim isterseniz narenciye, domates, kabak vs. enzimleri yapabilirsiniz.