Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete
...koyduğum meyve ve kabukları birbirine miktar bakımından orantılı olmalımı ? Ne kadar çeker koymalıyım ? birazda pekmez koysam olurmu ? 5 litrelik bidonla yapayım dedim yeter heralde şimdilik 
|
Hoş geldiniz aramıza
İstediğiniz oranda, istediğiniz kadar farklı meyve-sebze atığı kullanabilirsiniz. Şeker kamışı şekerinden kastınız 'kristal beyaz şeker' ise kullanmayın, melas ya da pekmez kullanın. Maya ya da yoğurt suyu mutlaka eklemelisiniz.
Başlamadan önce mutlaka önceki sayfaları iyice incelemenizi öneririm (1-3-10 şeklinde bir oran önerilmişti), ihtiyaç duyacağınız bütün bilgiler o sayfalarda mevcut.
Meyve-sebze atıklarınızı olabildiğince küçültürseniz (doğrama, kıyma, robottan geçirme gibi yöntemlerle) daha kolay çalışan bir enziminiz olacaktır.
Gelişmeleri paylaşmanızı bekliyoruz
