Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili aleydi,bahçeniz için böyle güzel planlarınız varsa, ben size kaya bahçelerine uygun dona dayanıklı taşkıran çiçeğini önersen acaba çok mu bilmişlik yapıyorum.çok özür dileyerek semiz otu çiçeğini de saksıda yetiştirebilirsiniz.soğuğa hiç gelemiyor.balkonumda vardı mevta oldu.bende bahçeme kaya bahçesi düşünüyorum. ve taşkıran çiçeğinden ekmek istiyorum fakat bit süreliğine bahçe düzenlememe ara vermek zorunda kaldık biliyorsunuz bu işlerin maliyeti fazla oluyor.hem çok yıllık bir bitki zengarden de vardı şimdi bilmiyorum.sevgiler.
|
Estağfurullah sevgili Münevver48 ,o nasıl söz . Sakın özür dilemeyin lütfen ,üzülürüm . Artık sizi arkadaşım gibi görüyorum . Siz de kabul ederseniz .Ben çok mutlu oluyorum sizlerden gelen önerilerden .Bazen yazdıklarımı eşime de okuyorum . Yalnış anlaşılır mı yazdığım diye ,benimde çekinerek yazdığım oluyor .Burada bir arkadaşıma yazdığım mesajı (ben yanlış ifade etmişim ) Farklı anladı , çok üzüldüm . İnsanları kırmak en istemediğim şey .Yazı diliyle konuşma dili çok farklı olabiliyor . Konuşmada mimikler var . Gerçi ikonlar var ama onlarda.yetersiz kalabiliyor .Sizde lütfen samimiyetime inanın .
Sayenizde cletamis aramaya başladım

. Çiçekleri çok seviyorum fakat çiçek yetiştirmeye yeni başladım . Fırsat buldukça okumaya öğrenmeye çalışıyorum. Sizin söylediğiniz ( taşkıranıda ) bilmiyorum .Çok güzelmiş .Soğuğa dayanıklı olması süper . Artık soğuğa dayanıklı türlere ihtiyacım var .
O zaman semiz otundan hemen vazgeçiyorum.Saksıda yetiştirip eve almakta iyi olmuyor . Bu yıl saksıları içeriye aldım sinek oldu .Bodrumun penceresi yok . Evi biraz daha öne yapsaydım keşke diyorum.O zaman arka tarafa bir sera yapıp ,kışın bitkileri orada koruya bilirdim belki .Dediğiniz gibi her şey maliyet.Geçen yıl saksı ve çiçeklere bin lira harcamışım . Bu yıl üç beş tane çiçek var ortada . Onlar için kullanmadığım odayı ısıttım vs. Astarı yüzünü geçiyor aslında .O yüzden soğuklara dayanıklı türleri bulup onlardan alacağım .Eşimde bu senin hobin ,öyle bak diyor .Sağ olsun destek oluyor .teşekkür ederim ,önerilere her zaman açığım , sevgiler