Ceviz budamalarına başladık.
Hafta sonuna kadar kendi bahçemi bitirmem lazım, bu yıl bir çok arkadaşa budama için söz verince her yılki gibi bu yılda gurbete çıkmak farz oldu,
Cumartesi Çanakkale can'dan başlayıp lapseki, şarköy, keşan, tekirdağ, iznik, sakarya, ve malatya şimdilik bu kadar, Bu zaman zarfında sanırım en çok siteyi özleyeceğim.
Haa bu arada budama makasımdan bahsetmeden geçemeyeceğim, budamalara başladım günün akşam üstü budama makasım arızalanmaz mı aman Allahım ne yapacağım, çalışma pirensibini hiç bilmiyorum şimdi bittim ben,elim kolum bağlı kala kaldım, servise göndersem bir haftada gelmez, iş başa düştü yaptın yaptın yapamadın yandın.
Eve geldim ben makasa bakıyorum o bana ne yapacağımı bilmiyorum sökeceğim söksen ne olacak ip kopmuş yerinden çıkmış nereden nasıl geçiyor bağlantısı neresi, Aynı ipi nereden bulacağım hepsi bir muhamma fakat yapmalıyım başka çarem yokkk.
Önce çalışma pirensibini öğrenmeye çalıştım saat 18 den 02 ye kadar, umutlarım giderek bitiyordu yok bulamayacağım yapamayacağım dediğim anlar çok oldu, yılmadım bulmalıyım yapmalıyım derken buldum, oh çok şükür deyip çocuğun oyuncağına kavuştuğu gibi sevindim inanınız ki, Sıra kopan ipe gelmişti sabah kalkıp gönene ip aramaya gittim yok yok yok, Çare geliştirmeliyim bir şekilde yapmalıyım bütün dükkanları geziyorum derken aklıma aynı kalınlıkta ve daha sağlam olan bisiklet teli geldi biraz sert fakat çalışırsa mükemmel olur denemeliyim, denedim ve eskisinden çok daha sağlam oldu,
Bunu neden yazdım, başınıza böyle bir olay gelirse böyle bir durumla karşılaşırsanız değerini o zaman anlarsınız.