Bundan yirmi gün kadar önce dördüncü (attıklarımla beraber altıncı) enzimimi yapmıştım. Bu tamamen yeşillikten mürekkepti. İçine bir bardak yoğurt ve bir bardak pekmez katmama rağmen bir türlü fokurdama başlamamıştı. Üç gün sonra çok hafif bir fokurdama ondan sonra tamamen suskunlaşmıştı.
İki gün önce dayanamayıp içine bir paket instant maya koydum. Şimdi şişe patlayacak gibi.
Bir de kapaklar, soba güçlü yandığı zaman gevşeyip tersinden açılmaya başlıyor.
Şimdilik yeşil soğan kattığım güzel kokulu(?) enzimimde işler yolunda içine kuru üzüm de katmıştım.
Narenciye içi'nden yaptığım enzim de güzel gidiyor.
Yalnız narenciye kabuğu enzimim de sanırım bahsettiğim kapak gevşemesi sorunu yüzünden bir sorun var gibi sanki

Yine de atmıyorum beklesin bakalım rahatsız edici koku yok ama şişede basınç da olmuyor.
