View Single Post
Eski 27-02-2015, 16:48   #1815
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Bende bu clematislerden edinmek istiyorum . Sevgili Münevver48 soğuğa dayanıklı olduklarını söyledi . Eskişehir de bauhaus yok ama Bursa' ya bakabilirim .Hangi tarihlerde aldığınızı hatırlıyormusunuz .

Sn Telato bana da kargo gönderdiler sağolsunlar .Bende birazdan gidip alacağım şubeden , dün evde yoktum .

kanayan kalpler çok güzel sevgili Akçabardak . Umarım bütün ektikleriniz sağlıklı bir şekilde çiçeklenir . Sevgiler .
Sevgili aleydi bu saate kadar gelen çiçeklerimi dikmekle meşkuldüm, kanayan kalpleri ben çok seviyorum kaç senedir hep istiyordum çok şükür kavuştum onlara, inşallah çiçeklendiklerini de hep beraber görmüş oluruz, aslında kışın soğuna donlarına dayanıklı olduğu için size de tavsiye edebilirim.

Yaşatamadığım Clematislerimi geçen sene tam bu dönemlerde Ankara'ya gitmiştik tam tarihi hatırlayamıyorum ama Martta olabilir, hep seçilmişlerdi 2 tanecik beğenebildim ama onlar da yaşamadı kurudu gitti.

Nasıl sevinmiştim 4 tane Clematisim oldu diye ikisi kuruyunca şimdilik iki tane ile idare ediyorum, inşallah siz de bulabilirsiniz çok güzel çiçekleniyorlar.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön