View Single Post
Eski 26-02-2015, 23:03   #3
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili aleydi, fırça çalısı çok güzel bir çalı üzerinde çiçekleri eksilmiyor.ama ak deniz iklimine daha uygun. sizin orada olur mu bilemem. ama soğuğa dayanıklı çalı türlerini araştırabilirsiniz. kartopu gibi, bakın en güzel rehber çevrenizdeki parklar olabilir ve sitedeki eskişehirli arkadaşların bahçelerini gezebilir yorumlarından faydalanabilirsiniz.ben size SDurul'un bahçesini ziyaret etmediyseniz öneririm. ne tür bitkiler dikilmiş gözlemlerseniz işiniz daha kolay olur. gerçekten bende karadenizli arkadaşların yerinde olmak isterdim.bizde elimizdekilerle idare etmesini bileceğiz sevgiler

Kartopu ektim sevgili Münevver48 .Çiçeklenmesi çok güzel ,fakat uzun sürmüyor . Bahçem büyük ve kışın çektiğim için fotoğrafları ,ağaçlarda büyümediği için çok boş görünüyor .Hatta gezmeye gelen dostlar bile ıhlamur eksene , iğde eksene diyorlar . Aslında çok ağaç var ama fark edilmiyor .Fidanları üç yıllık almıştım ,bu yıl belki daha çok gelişirler .

Eskişehir de hiçbir yerde bengovil , fırça çalısı , selluka ,yasemin , ortanca görmedim . Sizin bahçeye ektiğiniz çiçekleri biz saksıya ekip . Sardunya dahil kışın eve alıyoruz .O yüzden soğuğa en dayanıklı gül ekebiliyoruz bolca. Mevsimlik çiçekleride her yıl yaniden ekiyoruz.
Eskişehir' hakkında ne biliyorsunuz , gördünüz mü bilmiyorum . Belediye başkanımız şehrimiz için çok çalışıyor . Özellikle park ,bahçe ve peyzajla , Eskişehir'i bir Avrupa şehri görünümüne kavuşturdular . İç Anadolunun aydınlık yüzü Eskişehir . İklim olarak soğuk ama İnsanları hoşgörülü ,aydın. Bir ara şehrimin fotoğraflarını da paylaşıcam inşallah

Eşim diyor sen ağaçlar nette böyle dolaşamaya devam edersen ,korkarım yakında İzmir ' e taşınalım diye tutturursun Bu gidişle öyle olacak galiba Teşekkür ederim sevgiler ..

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön