Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jinekolog1959
...Oğlumun da bu toprağı ve suyu aynı duyarlılıkla koruyup, torunlarıma devretmesini istiyordum...
|
Yazın işlendiğimiz bahçe yaylada, evi içinde, çevresinde henüz aşırı yerleşim yok, hava temiz, dağlarda çam, göle uzaklığı 500 metre, İzmir in sıcağında geceleri örtünüp yatmazsan üşüyorsun. Kavun, karpuz, domates, biber, fasulye, barbunya, papatya, dahliya vs. vs. çiçek, sebze ve meyveler. Mümkün olduğunca yabancı bir şey sokmadan tamama yakını tohumdan kendi üretimim uğraşıyoruz başında. İki ay boyunca her açıdan her yaş için ideal bir ortam. Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın, acılarını göstermesin, kızım 12, oğlum 15 yaşında. Kızımın arkadaşları var da yanımızda götürebiliyoruz. Ben her gün işe gidip geliyorum ve mesafe 16 km. Oğlan geçen yıl bilgisayarın başından kalkıp ta toplasan 10 gün anca kalmıştır. Çocukluğumuzda yollar, şartlar, imkanlar yoktu, biz buraya ayda yılda bir günlük gelebilmek için can atardık. Konuyu şuraya bağlayacağım; ben çocuklarımın toprağı, suyu, çevreyi korumasını geçtim, şu haliyle az da olsa sevsinler, görsünler ve anlasınlar razıyım.