Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili yağmur143, hoş gelmişsin canım  bahçeme,teşekkür ederim güzel yorumun için.Allah bahçesi olmayanlara da güzel bahçeler nasip etsin. bahçe olunca biraz yorucu oluyor.işte halim iki omuzum da yırtılma oldu.sağ omuzum daha kötü saçlarımı toplayıp tokamı bile taktırmıyor  . bahçe desen her yer ot temizlenecek bir adam tuttuk.şimdi ben düşünüyorum bu adam önüne gelen ne varsa yolacak.tabi yeni çıkmakta olan çiçek fidanlarımı da halledecek diye korkuyorum. çiçeklerimi kimseye güvenemeyen ben ne yaparım bilmiyorum. adamın başında nöbet tutarım  diye kendimi avutuyorum.neyse canım bu yıl böyle olsun diyorum önce sağlığımız öyle değil mi  ölmez çiçeklerimi bir arkadaşımdan fidan olarak alıp diktim.bende çok beğeniyorum.sevgiler.
|
Sevgili münevver48 çok üzüldüm neoldu kuzum zorladın mı, yükseğe falan mı uzandın yoksa daha önceden uyumuş olanı mı uyandırdın ? Şimdi yırtık yönünde zorlamadan hatta askıya alarak falan dikkat etmen gerekecektir. Oğlum yaşamıştı da hatta çıkmıştı omuz yerinden başından uzak. Ama geçer korkma. Yine de doktora da göster derim. Bak ben hala çekiyorum. Doktora gitmediğimin, ilaç kullanamadığımın cezasını. Aynı annen gibi üzerimde kaldı başdönmelerim. Hatta kulaklarım da ağrımaya başladı, Telefon doktorum

kardeşim dün antibiyotik başlattı. Maraş'a gidene kadar idare ederse..
Kendine dikkat et ablacığım, Bahçe sen sağlıklıysan bahçe olur tabii.
Öncelik sağlık. Geçmiş olsun canım.Sevgiler..