Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yagmur143
Sevgili münevver48, bir saattir bahçenizi geziyorum. Herşey çok güzel. Ellerinize, emeğinize sağlık. Benim favorim turuncu sarmaşık gül oldu. Daha önce hiç bu rengini görmemiştim. Ne mutlu size böyle istediğinizi yetiştirebileceğiniz, büyük bir bahçeniz var. Ne mutlu bize böyle güzellikleri bizlerle paylaşan dostlar var... Ölmez çiçeklerini de çok beğendim. Acaba totumdan mı yetiştirdiniz?
|
sevgili yağmur143, hoş gelmişsin canım

bahçeme,teşekkür ederim güzel yorumun için.Allah bahçesi olmayanlara da güzel bahçeler nasip etsin. bahçe olunca biraz yorucu oluyor.işte halim iki omuzum da yırtılma oldu.sağ omuzum daha kötü saçlarımı toplayıp tokamı bile taktırmıyor

. bahçe desen her yer ot temizlenecek bir adam tuttuk.şimdi ben düşünüyorum bu adam önüne gelen ne varsa yolacak.tabi yeni çıkmakta olan çiçek fidanlarımı da halledecek diye korkuyorum. çiçeklerimi kimseye güvenemeyen ben ne yaparım bilmiyorum. adamın başında nöbet tutarım

diye kendimi avutuyorum.neyse canım bu yıl böyle olsun diyorum önce sağlığımız öyle değil mi

ölmez çiçeklerimi bir arkadaşımdan fidan olarak alıp diktim.bende çok beğeniyorum.sevgiler.