Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba
Sayın Jinekoloğ1959,
Olmaz böyle bir şey. Kahvemizdeki sohbetlerde bugün sayın vetman996 bu sayfanın link' ini vermiş. Tıkladım. İlk otuz mesajı bir solukta okudum.
Şu an uzunkö prü'ye gideceğimden diğer mesajlarınızı okuyamadım. Tadı tamağımda kaldı. Sanki bir film gibi. Hayatı, Türkiyeyi, insanlarımızı, doğayı ve bir çok şeyi o kadar güzel, o kadar gerçek bir şekilde anlatıyorsunuz ki, hayran olmamak elde değil.
Bilgisayarımı açınca ilk olarak buradaki mesajları okumak niyetindeyim.
Saygılarımla.
|
Sayın Cumhur Bey,
Sn. Jinekoloğ1959 Hocamız gönül kırgınlığı içindeler. Temennim bir an önce geri dönüp paylaşımlarına devam etmeleri. Bunu ben de hasretle beklemekteyim.
Davet edildiğim"özel misafirhane"de kendilerini ikna etmeye çalışmıştım. Başaramadım, başaramadık.
Atalarımız demiş ki;"Bak Şu Çeşmenin Haline Suyu Var İçecek Tası Yok, Kırma İnsanın Kalbini Yapacak Ustası Yok"
Sayfalarda yapılan tartışmaları Kahve ortamına çekelim, olmadı sonra "özel misafirhane" devreye girer dememin sebebi buydu aslında. Sayfalardaki paylaşımlar sırasındaki tartışmalar gönül kırıklığına neden oluyor. Bunu ben de yaşadım bir çok defa.
Doktor Bey'in geri dönmesini özlemle, hasretle bekliyoruz. Kendilerine en derin selamlar... Saygılar...