Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz galiba tohum alırken . Ben de otuz çeşit eklemiştim yavaş yavaş azaltıp yirmi taneye zor düşürdüm
Siz sağlıkçılar demişsiniz ama , ailemde de bu rahatsızlık olduğu için dayanamadım .Sevgili Akçabardak ,bu diz ağrıları bayanları baş belası galiba .Çevremde o kadar çok kişide var ki bu rahatsızlık . Başta annem ve ablam .Aslında ameliyatla iyileşen çok yakınımız oldu .Bizde acı eşiği düşükmüş ,ameliyattan sonra düzelme zor oluyor , o yüzden annem ve ablam olamadı . .Diğer bir etkende bu dubleks evler ,özellikle ameliyattan sonra kesinlikle merdiven kullanmayın diyor uzmanlar. Bir yakınım ameliyat oldu ve sonrasında dubleks olan evini değiştirdi . Normal bir dairede yaşıyor ve hiç ağrısı kalmadı .
Hep doğal ilaçlar kullanırım ve etkisine inanırım . İşe yarıyacaktır mutlaka . Annem ve ablam için bende deniycem . Umarım operasyona gerek kalmadan bu kremle atlatırsınız .nacizane fikrim zor biliyorum ama merdivenleri az kullanmaya gayret edin ,geçmiş olsun .
|
Sevgili aleydi çok teşekkür ederim, ablanız ve anneniz için de çok geçmiş olsun. Bu tür raharsızlıklar maalesef oldukça yaygın, benim çevremde de çok kişilerde var.
Sizin de dediğiniz gibi ben de ameliyat olmamak için hep doğal ilaçları tercih ediyorum, nerede ne duyarsam yapmaya çalışıyorum evet dubleks evler bizim için tam bir işkence oluyor, merdiven inip çıkmakta çok zorlanıyorum ve o yüzden sabah aşağı iniyorum bir de akşam yatmadan yatmaya yukarı çıkıyorum ama o da çözüm değil bazen öyle oluyor ki günde beş altı defa inip çıkmak zorunda kalabiliyorum başka çarem yok. Sağlıkla sevgiyle kalın.
.