View Single Post
Eski 14-02-2015, 16:47   #106
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili aleydi;
Bahçeme bıraktığınız beğen buketi için teşekkürler ederim, iyi ki ziyaretime gelmişsiniz yoksa bahçenizin yolunu bulmakta gecikebilrdim

Önce bahçe başlığınız hayırlı olsun, sevginiz, bilgileriniz, paylaşımlarınız bereketli olsun.

Bu platformda her gün yeni şeyler yaşayıp yeni şeyler öğreneceksiniz, bu da insanı heyecanlandırmaya yeter.
Adını sanınını ilk kez duyacağınız bitkilerle tanışacaksınız, rüyalarınıza girecek, uykularınız kaçacak, elde etmenin yollarını arayacaksınız.
Öyle güzel bir uğraş ki, size yorulduğunuzu hissettirmeyecek, belki yemek yemeyi bile unutturacak.

Bir süredir şehir dışındayım, evime döndüğümde bahçenizi gezip yorumlarımı bırakacağım.
Şimdilik sevgilerimi bırakıyor ve kolaylıklar diliyorum.
Bahçeme hoş geldiniz sefalar getirdiniz .İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Zevkle geziyorum o güzel bahçenizi . Her karışında emek ,sevgi ,zevk var .

Oldum olası çiçekleri çok severim . Çocukken de kır çiçekleri olsun , gördüğüm her çiçeğe aşık olurdum .Ama yetiştirme konusunda yolun çok başındayım .

Sayfalarınız birer okul gibi . Her gün yeni bir şey öğrenmenin heyecanını yaşıyorum.

Sizlerin bahçelerinizi, görünce bahçe sayfası açmakta biraz acele ettiğimi düşünüyordum .Bu kadar çok türde , bitki olduğunu bilmiyordum .toplasanız beş ,on çeşit bitkim var .Çok yavan bir görüntü oluştu .Sonradan sizin gibi çiçek dostlarının bilgi ve tecrübeyle ,bahçemin daha güzel bir görüntüye kavuşacağını düşünerek,iyi ki açmışım dedim.

Bahçemi gezip ,tavsiyelerde bulunmanızı sabırsızlıkla bekliyorum .Bahçeniz , çiçekleriniz hepsi harika .Ben en çok bıkmadan usanmadan bahçe sayfanızda verdiğiniz cevaplar ve mütevazi kişiliğinize hayran oldum .Görüşmek üzere ,sevgiler .

Düzenleyen aleydi : 14-02-2015 saat 19:36 Neden: hatalı kelime
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön